В началото на тази седмица се случи наистина иконичен момент за

...
В началото на тази седмица се случи наистина иконичен момент за
Коментари Харесай

20 години по-късно: Линдзи Лоън по-блестяща отвсякога на премиерата на Гадни момичета

В началото на тази седмица се случи наистина иконичен миг за почитателите на един от най-популярните филми от ранните 2000 година Актрисата Линдзи Лоън се завърна на аления килим на  " Гадни девойки "!

37-годишната Лоън се появи изненадващо на премиерата на новия филм " Гадни девойки " в понеделник вечерта - 20 години след премиерата на истинската лента от 2004 година , в която тя взе участие в основната роля.

Актрисата, която изигра тийнейджърката Кади Херън в емблематичния филм, излезе на аления килим в Ню Йорк в ослепителна и стилна визия. Тя носеше асиметрична черна рокля на дизайнера Alexandre Vauthier, украсена с бистър колан, в композиция с елегантни обувки с каишка. Прелестната ѝ класическа визия беше допълнена от дългата ѝ червена коса, която падаше свободно на нежни талази. 

Няма по какъв начин това събитие да не ни накара да се върнем обратно към 17-годишната Линдзи на премиерата преди 20 години. Тогава тя беше облечена в дълга до коляното бяла ефирна рокля но Мерилин Монро и носеше бели сандали на ток. Далеч по-бонбонена визия, която подчертаваше невинното ѝ лъчение. 

Появата на Лоън на премиерата в понеделник идва месеци откакто актрисата се събра още веднъж с колежките си от първия филм „ Гадни момичета “ Лейси Чабърт и Аманда Сейфрид , с цел да снимат реклама за Черен петък за комерсиалната верига Walmart.

Лоън – която стана майка за пръв път предходната година, откакто посрещна сина си Луай – показа дали счита, че е „ готина мама “ пред People в отговор на въпрос, заложен по време на премиерата в понеделник.

" Надявам се! " - отговори тя с усмивка.
                             

На килима Лоън се снима със основателя на шоуто Saturday Night Live Лорн Майкълс и актрисата Тина Фей, която е сценарист на новия филм " Гадни девойки ". 53-годишната Фей също е сценарист и взе участие във кино лентата от 2004 година дружно с Лоън в ролята ѝ на учителката госпожа Норбъри.

А това е още един благ кадър, който ни кара да си мислим какъв брой бързо лети времето:

 линдзи лоън гадни девойки Getty

Линдзи Лоън и Тина Фей на премиерата на " Гадни девойки " през 2004 година (ляво) и през 2024 година (дясно)

Тийнейджърската комедия от 2004 година с присъединяване на Линдзи Лоън се трансформира в основа за мюзикъл, който се игра на Бродуей сред 2018 година и 2020 година, а в този момент историята е приспособена от сценаристката Тина Фей за огромния екран под формата на кино мюзикъл. Това несъмнено ще бъде нещо по-различно от истинската лента. В новия  " Гадни девойки "  ще гледаме актрисата Ангури Райс в основната роля на Кади Херон и звездата Рене Рап в ролята на  " неприятното момиче " Реджина Джордж. 

Филмът потегля по кината през сегашния месец. 

Вижте още фотоси от появяването на Линдзи Лоън на премиерата на " Гадни девойки " в галерията:
 20 години по-късно: Линдзи Лоън по-блестяща отвсякога на премиерата на  20 години по-късно: Линдзи Лоън по-блестяща отвсякога на премиерата на  20 години по-късно: Линдзи Лоън по-блестяща отвсякога на премиерата на  20 години по-късно: Линдзи Лоън по-блестяща отвсякога на премиерата на
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР